Oldal kiválasztása

Teljen az idei anyák napja a közös otthoni elfoglaltságok jegyében! Játsszatok, meséljetek, alkossatok együtt, nézzetek közösen egy filmet, sétáljatok, beszélgessetek, süssetek közösen! Igazából mindegy, hogy mit is csináltok, ha közösen és örömmel teszitek, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legtöbbet és legfontosabbat tetted anyák napján.  A közös alkotásban segíthetnek az alábbi, egyszerűen elkészíthető, letölthető, színezhető anyák napi ajándékok, amelyet akár a gyerekekkel együtt is elkészíthettek.

 

Szívecskés ajándékdoboz virágokkal

 

Ezt a kis dobozt többféle módon is felhasználhatod – és nem csak anyák napján, mivel találsz belőle egy felirat nélküli változatot is. A sablont nyomtathatod színes fénymásolópapírra is, de még jobb, ha A/4 méretű színes dekorkartonból készíted el. Ezt a papírtípust még el szokták bírni a nyomtatók. A kinyomtatott sablont hajtogasd meg a szaggatott vonalak mentén, majd ragaszd össze!

 

Színezhető anyák napi ajándékok

 

Ez a kis dobozka alkalmas arra, hogy elrejts benne pár bonbont, celofánba csomagolt cukorkát, kisebb csokit, akár egy fotó társaságában. Ha szeretnél, fület is készíthetsz neki, mint egy kiskosárnak.

 

Színezhető anyák napi ajándékok

 

Mi most színes virágokat fogunk bele ragasztagni. A virágos oldalakat nyomtasd ki, majd színezzétek ki a virágokat színes ceruzával, vagy filctollal.

 

Színezhető anyák napi ajándékok

 

Az elkészült virágokat ragasszátok különböző hosszúságú szárakra, amelyeket zöld kartonpapírból vágtatok ki.

 

Színezhető anyák napi ajándékok

 

A virágokat ragasszátok a kiskosár belső oldalaira. Mivel egy elülső és egy hátsó oldala is van a szívecskés kosárnak, így kicsit térhatású lesz a virágcsokor. Hogy megálljon a polcon, egy kartonpapírcsíkot összeragasztva (vagy tűzőgéppel megtűzve) készítsetek egy kis hengert, ebbe állíthatjátok a szívecskés virágdíszt.

 

Színezhető anyák napi ajándékok

 

A színezhető könyvjelzőket is nagyon egyszerű elkészíteni. Nyomtatás után színezzétek ki filctollal, és ragasszátok egy keményebb, színben harmonizáló kartonpapír csíkra, vagy ehelyett laminálhatjátok is, így biztosan nem fog elszakadni. Az 5 féle könyvjelző közül csak kettőn szerepel anyák napi felirat, ezért a másik három virágos díszítésűt bárkinek ajándékozhatjátok.

 

Színezhető anyák napi ajándékok

 

Az üdvözlőlapokat akár halvány színű papírra is nyomtathatjátok, ebben az esetben is jobb választás a dekorkarton, ami egy kis tartást ad neki. Ebben az esetben sem szerepel mindegyiken felirat, így más alkalmakra is ajándékozhatjátok őket.

 

Színezhető anyák napi ajándékok

 

Remélem, sikerül örömmel együtt tölteni egy kis időt a gyerekekkel. Az elkészült ajándékokból természetesen a nagyinak is adhattok majd!

Ezeket az oldalakat a  Játéktár tagjaként tudod letölteni. 

A tartalom többi része a Játéktár tagok számára érhető el. A Játéktár tagságot itt tudod megvásárolni.