Oldal kiválasztása

Az idei húsvét talán más lesz kicsit, mint a többi, de azt hiszem a gyerekektől nem vehetjük el az ünnep örömét, sőt talán nekünk, felnőtteknek is jót tesz, ha a figyelmünket pozitív dolgokra irányítjuk. Készítettem pár egyszerűen letölthető húsvéti dekorációt, amelyeket csak ki kell nyomtatni, összehajtogatni, megragasztani és máris húsvéti hangulatot varázsolhattok a segítségükkel otthon.

Többféle húsvéti tojást is elkészíthettek. A nyomtatásnál válasszatok kicsit vastagabb műszaki rajzlapot, vagy ha ez nincs otthon, az elkészült kis tojásokat még ragasszátok rá egy kartonpapír alapra is. Így készíthettek belőlük koszorút, vagy felakaszthatjátok őket bárhová.

 

Nyomtatható húsvéti dekorációk

 

A nyomtatható húsvéti tojásokból a gyerekekre gondolva természetesen fekete-fehér változat is készült, hogy kedvükre színezhessenek.

 

nyomtatható húsvéti tojás színező

 

 

A kiszínezett tojásokból is készíthettek füzért, vagy akár egy húsvéti kis ajándékdobozt is díszíthetnek.

Az ajándékdoboz sablonját érdemes A/4 dekorkartonra nyomtatni, hiszen akkor lesz szép, ha kicsit vastagabb papírból készül. A kis dobozkát nagyon egyszerű összehajtani a szaggatott vonalak mentén, az oldalára pedig kiszínezett, vagy színesen nyomtatott tojások kerülhetnek. A négy kis tojást fent egy masni tartja össze. Ilyen kis dobozba is rejthettek apró húsvéti meglepetést.

 

nyomtatható húsvéti doboz sablon

 

És itt vannak a vidám kis tojástartó nyuszik, amelyekbe a valódi húsvéti tojások kerülhetnek. Ebből is nyomtathatsz színes és színezhető változatot. Ezt szintén érdemes műszaki rajzlapra nyomtatni, bár amit a képen látsz, az sima fénymásolópapírból készült.

nyomtatható húsvéti tojástartó

 

Jó húsvéti készülődést kívánok! 

 

nyomtatható húsvéti dekorációk

 

Ezeket az oldalakat a Játéktár tagjaként tudod letölteni.

 

A tartalom többi része a Játéktár tagok számára érhető el. A Játéktár tagságot itt tudod megvásárolni.