Ha bizonytalan vagy a vásárlás menetében, még nem vásároltál előfizetést, vagy nem tudod, milyen adatokat kell megadnod a vásárlás során, nézd meg az alábbi útmutatót!

Először is ezen az oldalon válaszd ki, hogy melyik előfizetés lenne a legkedvezőbb számodra!

Ha eldöntötted, akkor kattints a “Megvásárolom” gombra! Ebben a példában 3 hónapos Játéktár tagságot vásárolunk. A lenti képen piros nyíllal jelezve látod, hová kell kattintani.

 

Ezután a webáruházba jutsz, ahol a “Kosárba teszem” gombra kattintva tudod megvásárolni az előfizetést. A lenti képen ezt is láthatod piros nyíllal jelezve.

 

 

Ezután láthatod a vásárlásod részleteit. Természetesen az előfizetésből mindig csak 1 db-ot kell vásárolnod.

Ha van kupon kódod, akkor itt tudod beírni a “kuponkód” mezőbe. Miután beírtad, a Kupon beváltása gombra kell kattintanod. A kupon összege ekkor automatikusan levonódik.

A “Kosár összesen” feliratnál láthatod a fizetendő végösszeget. Kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra! A képen piros nyíl jelzi.

 

 

Ezután a számlázási adatokat kell megadnod. Mivel minden vásárlásról kötelező számlát kiállítani, ezt muszáj kitöltened. Ha vállalkozás, alapítvány nevére kérsz számlát, kérlek add meg az adószámot is, mert ennek hiányában nem lesz helyes a számla!

 

 

Az email címed helyes megadása nagyon fontos, mivel ide érkezik majd az előfizetéssel kapcsolatos regisztrációs email.

Telefonszámodat csak biztonság kedvéért kérem. Nem foglak felhívni, csak ha probléma adódik – például a fent említett helytelen email cím megadás.

Az adatok megadása végén még egyszer ellenőrizheted a vásárlás részleteit.

 

 

Lejjebb görgetve ki tudod választani a fizetési módot. Átutalás esetén egy emailt fogsz kapni, amely tartalmazza az utalási adatokat. PayPal fizetés esetén a rendszer átirányít a PayPal felületére, ahol bankkártyával és PayPal számláddal is tudsz fizetni.

 

A megrendelés után egy emailt fogsz kapni az email címedre, mely tartalmazza a felhasználónevedet és jelszavadat, valamint egy linket, amelyre kattintva beléphetsz a Játéktár felületére.

Amennyiben átutalással egyenlíted ki az összeget, legfeljebb 24 órán belül aktiváljuk a tagságodat.Ha PayPallal, vagy bankkártyával vásárolsz, akkor az előfizetésed azonnal élni fog, és belépés után már látod is a tartalmakat.

 

 

Belépés után megnézheted az előfizetésednek megfelelő tartalmakat.

Ha három hónapos tagságot vásároltál, akkor a “Játéktár” menüpontra kattintva ezt fogod látni, és természetesen le is tudod tölteni az egyes játékok elkészítéséhez szükséges oldalakat.

 

 

Ha 6 hónapos előfizetést vásároltál, akkor megtekintheted a kedvezményes készségfejlesztő játékokat is.

 

Ha pedig 12 hónapos előfizetést választottál, akkor a Játsszunk együtt! oldal webshopjában lévő összes játékcsomagot azonnal le tudod tölteni.

 

 

 

 

Remélem, hasznos volt az útmutató a számodra!  Ha bármilyen további kérdésed van, írd meg itt hozzászólásként!