Oldal kiválasztása

Havidíjas, vagy éves tagság

Egy hely, ahol…

☀  kész ötletek,

☀  nyomtatható játékok

☀ vidám pillanatok,

☀  hasznos időtöltések

várják óvodás gyermekedet!

A Játéktár tagjaként azonnal letölthető, gyorsan nyomtatható, érdekes játékokat, képességfejlesztő feladatlapokat, színezőket, bábokat, kreatív ötleteket kapsz, amelyekkel egész éven át hasznos időtöltést biztosíthatsz a gyerekeknek!

Neked szól a Játéktár, ha…

☀   gyorsan szeretnél olyan ötletekhez jutni, amelyek kimondottan a 3-7 éves korosztálynak szólnak, a közös játékhoz és a gyerekek egyéni időtöltéséhez is felhasználhatók,

☀   ha szeretnél időt tölteni a gyermekeddel, de nincs ötleted, kevés az időd, és amúgy is bizonytalan vagy abban, mi az, ami az életkorának legmegfelelőbb és leghasznosabb,

☀   ha szeretnél hozzájárulni a gyerekek fejlődéséhez  a szakértelemmel összeállított képességfejlesztő anyagok segítségével.

Szülőként, nagyszülőként

Óvónőként

Fejlesztő szakemberként

Elfoglalt édesanya vagy, aki szeretne hasznos, értékes időtöltést nyújtani gyermekének minél egyszerűbben.

Ovisokkal foglalkozó pedagógusként szívesen fogadod a kész ötleteket, amelyek megkönnyítik a munkádat.

Fejlesztő munkád során jól tudod hasznosítani a szakértelemmel összeállított  feladatlapokat, játékokat.

 

Magadra ismertél? Akkor…

Csatlakozz a játéktárhoz!

A Játéktárban rengeteg hasznos, érdekes nyomtatható játékot, feladatlapot, színezőt, meséhez tartozó bábot találsz, amelyekkel könnyedén megvalósíthatod a szórakoztató, közös perceket, miközben a gyerekek fejlődéséért is sokat teszel!

A közös alkotás ötletei segítík a kreativitás kibontakozását, örömteli élményt nyújtanak nektek és szélesítik a gyerekek ismereteit több területen.

 

Mit találsz a Játéktárban?

 

Olyan gyorsan nyomtatható ötleteket, amelyek segítenek neked, hogy akár minden nap varázsolj egy rövid, közös együttlétet a gyerekekkel. Nyomtass színezőt,  vagy feladatlapot,  játsszatok Dobble-, memória-, vagy bingo játékot, gyurmázzatok, vagy bábozzatok el kedves  meséket! Az ötletek természetesen az egyéni időtöltés során is hasznosak!

A Játéktárban közös kreatív alkotáshoz is találsz ötleteket. Az egyszerűbb tippek mellett találsz olyan komplex leírásokat is, amelyek segítenek alaposabban megismerni egy-egy területet: például az esőerdők világát, a bolygókat, vagy a delfinek életét.

Ha nézelődtél már korábban a Játsszunk együtt! oldal webshopjában, akkor örömmel fedezheted fel, hogy a Játéktár tagjaként (az éves tagságot választva) az összes játékgyűjteményhez hozzáférést kapsz. Minden nyomtatható játékcsomagot le tudsz tölteni a saját számítógépedre, így örökre a tiéd marad! Nézd meg itt  a 43 féle játékgyűjteményt!

Hogy könnyebb legyen számodra felhasználni a sokféle anyagot, minden hónapban kapsz egy havi tervező naptárt is, tele játékötletekkel. A naptárt le tudod tölteni, és az egyes napokra kattintva máris megnyílik a böngésződben a hozzá tartozó segítség! Ez a naptár olyan lehet számodra, mint egy étlap, amelyből kedved és időd szerint válogathatsz!

 

A Játéktárhoz kétféle módon csatlakozhatsz

 

Nézd meg a júniusi előfizetés játékait:

 

Esőerdő – kretív alkotás

Válassz tagságot!

 

Így lehetsz Játéktár tag

Select Your Payment Cycle
Select Your Payment Cycle
Regisztráció
  Nagyon gyenge jelszó
  Számlázási cím
  Számlázási cím
  Számlázási cím
  Ha cég, intézmény, vállalkozás részére kéred a számlát
  Válassz fizetési módot!
  A végösszeget bankszámlára való átutalással is kiegyenlítheted. Írd ide a bankszámlatulajdonos nevét, ahonnét utalni fogod az összeget!
  Átutalás
  How you want to pay?
  Kupon kód
  Fizetési összefoglaló

  Az általad választott tagság : , Összeg :
  Kupon kedvezmény : , Fizetendő összeg:

  Sági Anita vagyok, óvónő, édesanya és pár éve a saját vállalkozásomon keresztül segítem az ovis gyermekeket nevelő szülőket.

  A játékokat sok évvel ezelőtt óvónénikét kezdtem készíteni a saját ovisaimnak, hogy legyen mindig az aktuális témához, időszakhoz illő játékunk. 

  Mivel tanulmányaim, munkám és saját tapasztalataim alapján is nagyon jól ismerem az óvodások életkori sajátosságait és fejlődési jellemzőit, a közös tevékenységekhez kapcsolódó játékokat úgy készítettem el, hogy tökéletesen hozzájárulnak a gyerekek képességeinek fejlődéséhez is.

  Mit mondanak, akik már kipróbálták?

   

  Mónika – édesanya Tudom, mennyire fontos számukra az együtt töltött idő, a közös játék, és persze a szabad játék is.

  Emiatt is fizettem elő az 1 éves tagságra nálad, és nagyon jó
  döntést hoztam. Annyi érdekes, változatos, jól átgondolt,
  kidolgozott, sok témakört átölelő, alapos és minőségi
  ötleteket, játékokat és feladatokat találok nap mint nap,
  hétről hétre az oldaladon, hogy biztos vagyok benne, hogy ezen
  ötletek, feladatok és játékok segítségével sokat tehetek
  azért, hogy segítsem a gyermekeim fejlődését.

  Kriszta – nagymama  Fantasztikusak az oldalaid! Szépek, okosak, kedvesek és rendkívül inspirálóak. Feltétlenül terjeszteni fogom nagyszülő társaim körében.

  Tímea – óvónő  Nagyon szépen köszönöm a sok jó ötletet, letölthető anyagot. Óvodapedagógusként dolgozom, a csoportomban a gyerekek nagyon jó képességűek, okosak és jól motiválhatóak. Az általad megkapott anyagokból sokszínűbbé, örömtelivé tudom varázsolni a mindennapokat.

  Segítsd kisgyermeked fejlődését egyszerűen, játékosan!

   

   Legyél a Játéktár tagja és alapozd meg az iskolába lépés idejét sokszínű, érdekes játékok segítségével!

   

  Gyakran ismételt kérdések

   

  Fontos információ: 2022. szeptember 1-től csak magánszemélyek részére tudok számlát kiállítani!

  Mivel tudok fizetni?

  Bankkártyával a Stripe biztonságos felületén, PayPal-on keresztül, vagy átutalással is tudsz fizetni.

  Mit jelent a havi előfizetés?

  A havi előfizetés összege (5900 Ft) minden hónapban ugyanazon a napon automatikusan levonódik a bankszámládról, vagy a PayPal számládról egészen addig, amíg le nem mondod az előfizetést.

  Mit jelent az éves tagság?

  Az éves tagság annyiban különbözik a havi előfizetéstől, hogy egy összegben fizetendő, és azonnal eléred a Játéktár összes tartalmát egy éven át. Te magad választhatod ki, hogy éppen mire van szükséged. Egy hónapra vetítve lényegesen kedvezőbb az ára, kevesebb, mint 4200 Ft-ra jön ki a havidíj. Az éves tagság egy év múlva nem újul meg automatikusan.

  Mi történik, ha lejár a tagságom?

  Ha lejár a tagsági időd, nem fogsz tudni belépni a Játéktár felületére. A letöltött anyagaidat természetesen továbbra is tudod használni. Bármikor előfizethetsz újra.

  Mi történik, ha megvásárolom az előfizetést?

  A vásárlás során megadott email címedre egy email érkezik a belépési adataiddal. Az emailben szereplő linkre kattintva érheted el a fiókodat. Átutalásos fizetés esetén a fiókod akkor válik aktívvá, ha az összeg beérkezését jóváhagytuk (max. 24 óra).
  A fiókodba belépve elérhetővé válnak számodra azok a tartalmak, amelyek az előfizetésedhez kapcsolódnak .

  Hogyan tudom lemondani a havi előfizetést?

  Bármikor lemondhatod az előfizetésedet, nem kell külön emailt írni hozzá. A fiókodba belépve, a tagságoddal kapcsolatos információkat megnézve találsz egy “lemondom” gombot, amire kattintva máris lemondhatod az előfizetést.  

  Maradt még kérdésed?

  Kérlek, bármilyen kérdés esetén írj erre a címre: jatsszunkegyutt.anita – kukac – gmail.com