Oldal kiválasztása

Gyorsan és egyszerűen elkészíthetitek az alábbi anyák napi könyvecskét a gyerekekkel. Lehet bele rajzolni és írni is, így iskolás gyerekeknek is jó ötlet, de akár testvérek közösen is elkészíthetik. Megtaláljátok belőle a mamás változatot is, így a nagyinak is készíthettek egyet belőle!

Szerintem ez a kis emlékkönyv nem csak ajándéknak jó, hanem anyák napját ünnepelve egy szívet melengető közös elfoglaltság is lehet a számotokra.

 

 

Nyomtasd ki az oldalakat: összesen 3 db A/4 lapot kell kinyomtatnod. Választhatsz sima fénymásolópapírt is, de szebb hatást érsz el például a famentes rajzlappal, vagy műszaki rajzlappal. A nyomtatók általában ezt is könnyedén kezelik.

 

 

Miután kinyomtattad az oldalakat, hajtsd meg a középvonalon mindegyik lapot. A címoldal értelemszerűen elöl legyen, a másik két lapnál pedig döntésed szerint hajtogasd, aszerint ahogyan az oldalak sorrendjét szeretnéd.

Lehet például ez az első oldal:

 

 

Az oldalakat egyszerűen összetűzheted tűzőgéppel, de akár egy tűbe fűzött vastagabb cérnával, vagy fonallal is összeölthetitek. A képen látható kis füzet a középvonal mentén három helyen lett “megvarrva”.

A lapoknak ugye csak az egyik oldalára nyomtattunk, így a hátoldaluk üres marad. Elkészítheted a kis könyvet úgy is, hogy ezeket az üres részeket összeragasztod – ez különösen akkor ajánlott, ha vékonyabb fénymásolópapírra nyomtattad.

De az üres oldalakra készíthettek további rajzokat is, írhattok rá verset, idézetet, vagy ragaszthattok bele fotókat is.

 

 

A tartalom többi része a Játéktár tagok számára érhető el. A Játéktár tagságot itt tudod megvásárolni.