A gyerekek által egyik legkedveltebb témakör az állatokkal való ismerkedés. A Játékos hónapok legutóbbi részében az erdei állatokkal való ismerkedéshez kaphatsz ötleteket.

Ehhez a témakörhöz kapcsolódva többféle játék is rendelkezésedre áll a Játéktárban.

Kisebbeknek 2-3 éves kortól használhatod az erdei állatos egyszerű kártyajátékokat, ahol két részes kirakót, állatok és kicsinyei párkeresőt, illetve árnykép kereső kártyákat tudsz kinyomtatni.

Ezeket a játékokat a Téli Játéktár tagjaként, vagy az 1 éves Játéktár előfizetéssel ebből a bejegyzésből tudod letölteni.

 

 

Szintén erdei állatokhoz kapcsolódik négy további játék, amelyet az Őszi Játéktár tagjaként, vagy az 1 éves Játéktár előfizetéssel tudsz elkészíteni.

A letölthető oldalakból dobókockás-, és pörgetős játékot, valamint kirakót és egy játékmappát tudsz készíteni, amelyben az állatokhoz tartozó füleket kereshetik meg a gyerekek.

Ezt a bejegyzést itt találod.

 

 

Most pedig letölthetsz 16 feladatlapot is, melyeken szintén az erdő lakói a főszereplők. Néhány oldalon  falevelekkel, termésekkel is találkozhatsz, így akkor is fel tudod használni az oldalakat, ha az őszi évszakról, vagy az erdőről beszélgettek.

 

 

Mivel ezeken az oldalakon már színezünk, vonalat húzunk, elsősorban 5-6 éves korú gyerekeknek ajánlom.

Az állatos feladatlapokat a téli Játéktár tagjaként, vagy az 1 éves Játéktár előfizetéssel tudod letölteni.

 

Szeretnéd letölteni és használni az itt látott tartalmat? Csatlakozz hozzánk!